CLUB CAMPFIRE

Vi har kommit till årets sjätte ClubCampFire, vilket också är årets sista. Denna afton gästas vi av följande två akter!

The Parade - Melodi och gitarrorienterad arenapop på stadig grund. Med influenser från brittisk såväl som amerikansk rock, pop och country. Missa inte denna Falkenbergsbaserade kvartett när de återvänder till ClubCampFire!

Samuel Nilsson - Förra året släpptes debut-EP:n i eget namn där man tydligt kan höra influenser från såväl folkpop som John Mayer men även ett starkt eget konstnärskap. Med gitarren i högsta hugg bjuder han alltid på en stark scennärvaro och en underbar kontakt med publiken. Denna afton uppträder han solo med egna låtar i avskalad tappning.

Samuel Nilsson på scen kl.21.00.

The Parade på scen kl.22.00.


Fri entré för samtliga gäster.

Restaurangen öppnar kl.18:30.

Ett gott råd är att boka bord i god tid. Boka på tel: 0346-82 620

HOTELL
Ocean Hotel har det bästa läget mitt på Skrea strand, (Ca 20 meter till vattnet). Alla rum är personligt inredda med handplockade detaljer och omsorgsfullt valda möbler.


RESTAURANG & BAR
I vår restaurang kan ni avnjuta en härlig middag och goda drinkar med havet som närmsta granne.


KONFERENS
Att konferera i en underbar miljö är en självklarhet, om inte annat så blir man kreativ. Att komma ifrån kontoret en stund kan göra stor skillnad! Ni har vacker utsikt över havet ifrån både konferenssal och restaurang.


PAKET & ERBJUDANDE
Här hittar ni våra aktuella paket och erbjudanden.


CLUB CAMPFIRE
ClubCampFire – morgondagens stjärnor. Vi finns till för dig som vill uppleva och upptäcka livemusik samtidigt som du umgås i en avslappnad miljö...


RÅDHUSTORGET No:1a
Vår underbara systerrestaurang inne i centrala Falkenberg. Rådhustorget är en stor gastrobar i en liten lokal där vi raderar gränserna mellan matsal och kök, allting kommer istället kretsa runt den givna platsen... baren.


KONTAKT
Kontakta oss för mer information.