CLUB CAMPFIRE
2019 års CCF-datum är spikade!
16 Mars

25 Maj
29 Juni 
24 Augusti
21 September
26 Oktober
Save the dates!

Årets fjärde ClubCampFire äger rum lördag den 21 September har vi det stora nöjet att presentera följande akter:

Årets sista ClubCampFire för 2019 äger rum på Ocean Hotel lördagen den 26 oktober och vi har det stora nöjet att presentera:

Finders Keepers – På allmän begäran är Falkenbergsbandet tillbaka och bjuder dig på myspop i dess yppersta form! Denna gång besöker de oss med ytterligare en ny medlem i bandet när de kliver upp som en kvintett på vår scen!

 

The Howling Owl – Vill göra bluesrocken farlig igen. Utgångspunkten är The Jimi Hendrix Experience och Rory Gallagher´s 60/70-tal men utan att stirra alltför djupt in i retrospegeln. Kom, lyssna och bli förförd av detta solouppträde!

 

 

The Howling Owl på scen kl.21.00.

Finders Keepers på scen kl.22.00.

 

 

Fri entré för samtliga gäster.

Restaurangen öppnar kl.18:30.

Ett gott råd är att boka bord i god tid. Boka på tel: 0346-82 620

HOTELL
Ocean Hotel har det bästa läget mitt på Skrea strand, (Ca 20 meter till vattnet). Alla rum är personligt inredda med handplockade detaljer och omsorgsfullt valda möbler.


RESTAURANG & BAR
I vår restaurang kan ni avnjuta en härlig middag och goda drinkar med havet som närmsta granne.


KONFERENS
Att konferera i en underbar miljö är en självklarhet, om inte annat så blir man kreativ. Att komma ifrån kontoret en stund kan göra stor skillnad! Ni har vacker utsikt över havet ifrån både konferenssal och restaurang.


PAKET & ERBJUDANDE
Här hittar ni våra aktuella paket och erbjudanden.


Musik
Musiken på Ocean hotell är jämt på topp


RÅDHUSTORGET No:1a
Vår underbara systerrestaurang inne i centrala Falkenberg. Rådhustorget är en stor gastrobar i en liten lokal där vi raderar gränserna mellan matsal och kök, allting kommer istället kretsa runt den givna platsen... baren.


KONTAKT
Kontakta oss för mer information.