CLUB CAMPFIRE
2019 års CCF-datum är spikade!
16 Mars

25 Maj
29 Juni 
24 Augusti
21 September
26 Oktober
Save the dates!
Årets andra ClubCampFire för 2019 äger rum på Ocean Hotel lördagen den 25 maj och vi har det stora nöjet att presentera:

Grande Royale – Jönköpingsbaserade kvartetten kommer att få hela huset att gunga med sin härliga rock’n’roll som har rötterna i 70-talets sköna rockscen i Detroit och 90-talets skandinaviska garagerock! Detta är verkligen ett måste för dig om diggar Hellacopters och Imperial State Electric!

Mauzer – Falkenbergsgänget som levererar hejdundrande rock 'n 'roll med inslag av blues och skönt sväng. Som en whiskey och cola toppad med Imperial State Electric och Eagles of Death Metal!

 

Fri entré för samtliga gäster.

 

Restaurangen öppnar kl.18:30

Mauzer på scen kl.21.00

 

Grande Royale på scen kl.22.00

 

Ett gott råd är att boka bord i god tid. Boka på tel: 0346-82620

 

 Fri entré för samtliga gäster.

Restaurangen öppnar kl.18:30.

Ett gott råd är att boka bord i god tid. Boka på tel: 0346-82 620

HOTELL
Ocean Hotel har det bästa läget mitt på Skrea strand, (Ca 20 meter till vattnet). Alla rum är personligt inredda med handplockade detaljer och omsorgsfullt valda möbler.


RESTAURANG & BAR
I vår restaurang kan ni avnjuta en härlig middag och goda drinkar med havet som närmsta granne.


KONFERENS
Att konferera i en underbar miljö är en självklarhet, om inte annat så blir man kreativ. Att komma ifrån kontoret en stund kan göra stor skillnad! Ni har vacker utsikt över havet ifrån både konferenssal och restaurang.


PAKET & ERBJUDANDE
Här hittar ni våra aktuella paket och erbjudanden.


CLUB CAMPFIRE
ClubCampFire – morgondagens stjärnor. Vi finns till för dig som vill uppleva och upptäcka livemusik samtidigt som du umgås i en avslappnad miljö...


RÅDHUSTORGET No:1a
Vår underbara systerrestaurang inne i centrala Falkenberg. Rådhustorget är en stor gastrobar i en liten lokal där vi raderar gränserna mellan matsal och kök, allting kommer istället kretsa runt den givna platsen... baren.


KONTAKT
Kontakta oss för mer information.