CLUB CAMPFIRE
2019 års CCF-datum är spikade!
16 Mars

25 Maj
29 Juni 
24 Augusti
21 September
26 Oktober
Save the dates!

Årets fjärde ClubCampFire äger rum lördag den 24 augusti har vi det stora nöjet att presentera följande akter:

*Commotion*
Förra året gästade dem oss på ClubCampFire, då som kompband till Martin Bogren. Men nu står dem på scenen som bandet Commotion. Musiken är kryddad med lika delar Blues, Rock och Americana. Med inspiration ifrån band som Foo Fighters, Kings of Leon, Biffy Clyro och Soundgarden, kommer det att bli en kväll med fullt ös. Se till att komma förbi för detta får inte missas!

 

*Lily Arbor*
I Singer/songwriter-anda, med influenser från americana, country och indiefolk utstrålar Lily Arbor en musikalisk enkelhet.
Musiken grundar sig ofta i självrannsakan, vemodig kärlek och längtan bort. När du lyssnar på duon får du en liten inblick i vad som kan gömma sig långt inne i två unga kvinnors hjärtan.

 

Fri entré för samtliga gäster.

 

Restaurangen öppnar kl.18:30.

 

Lily Arbor på scen kl.21.00.

 

Commotion på scen kl.22.00.

 

Ett gott råd är att boka bord i god tid. Boka på tel: 0346-82620.

 

 


 

 Fri entré för samtliga gäster.

Restaurangen öppnar kl.18:30.

Ett gott råd är att boka bord i god tid. Boka på tel: 0346-82 620

HOTELL
Ocean Hotel har det bästa läget mitt på Skrea strand, (Ca 20 meter till vattnet). Alla rum är personligt inredda med handplockade detaljer och omsorgsfullt valda möbler.


RESTAURANG & BAR
I vår restaurang kan ni avnjuta en härlig middag och goda drinkar med havet som närmsta granne.


KONFERENS
Att konferera i en underbar miljö är en självklarhet, om inte annat så blir man kreativ. Att komma ifrån kontoret en stund kan göra stor skillnad! Ni har vacker utsikt över havet ifrån både konferenssal och restaurang.


PAKET & ERBJUDANDE
Här hittar ni våra aktuella paket och erbjudanden.


CLUB CAMPFIRE
ClubCampFire – morgondagens stjärnor. Vi finns till för dig som vill uppleva och upptäcka livemusik samtidigt som du umgås i en avslappnad miljö...


RÅDHUSTORGET No:1a
Vår underbara systerrestaurang inne i centrala Falkenberg. Rådhustorget är en stor gastrobar i en liten lokal där vi raderar gränserna mellan matsal och kök, allting kommer istället kretsa runt den givna platsen... baren.


KONTAKT
Kontakta oss för mer information.