J U L  &  N Y Å R
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

 

23 November - 19 December
Måndag-Lördag 18.00- Sent

Familjesöndagar 29 November-20 December
13.00-20.00

Julen 2020 kommer vara något helt nytt på Ocean Hotel, inget julbord på buffé som tidigare år. Självklart beror det mycket på Covid -19 men också för att minska matsvinn, köer & hets i juletider hos oss. 

Vi kommer servera en vad vi kallar ”tvistad jul á la carte” där kockarna & sommeliererna satt ihop en riktigt ”julig” meny där allt serveras på tallrik till ert bord (nästan). 
Den enda grej vi verkligen inte ville ta bort var vår sillsuccé! Därför kommer vi duka fram vårt sillbord med 40 olika sillar med flera goda tillbehör på en buffé som en av förrätterna till er. Klassiska julrätter men i ny kostym helt enkelt! Är ni ett större sällskap kan ni förbeställa er meny från vår á la carte eller välja från vår sällskapsmeny där ni får ett billigare pris.  Kolla gärna in våra menyer nedan!

 

 
 


HOTELL
Ocean Hotel har det bästa läget mitt på Skrea strand, (Ca 20 meter till vattnet). Alla rum är personligt inredda med handplockade detaljer och omsorgsfullt valda möbler.


RESTAURANG & BAR
I vår restaurang kan ni avnjuta en härlig middag och goda drinkar med havet som närmsta granne.


KONFERENS
Att konferera i en underbar miljö är en självklarhet, om inte annat så blir man kreativ. Att komma ifrån kontoret en stund kan göra stor skillnad! Ni har vacker utsikt över havet ifrån både konferenssal och restaurang.


PAKET & ERBJUDANDE
Här hittar ni våra aktuella paket och erbjudanden.


Musik
Musiken på Ocean hotell är jämt på topp


RÅDHUSTORGET No:1a
Vår underbara systerrestaurang inne i centrala Falkenberg. Rådhustorget är en stor gastrobar i en liten lokal där vi raderar gränserna mellan matsal och kök, allting kommer istället kretsa runt den givna platsen... baren.


KONTAKT
Kontakta oss för mer information.