KONTAKT

Ocean Hotel
Klittervägen 51
311 42 Falkenberg, Sweden

Phone: +46(0)346-826 20

e-post för vår restaurang: restaurang@oceanhotel.se 

e-post för vårt hotell: bokning@oceanhotel.se

e-post för konferenser: konferens@oceanhotel.se

Integritetspolicy

 

VÄGBESKRIVNING

FRÅN NORR

Från E6 norr sväng av avfart 51. Håll höger in på påfart/till vägen 154 i riktning mot Falkenberg. I första rondellen ta 2 a avfart och fortsätt på väg 154. I andra rondellen ta tredje avfart mot sydost i ca 2,5km, vid förgrening håll höger. Sväng höger i på väg 150 ”Kristineslättsallen”, i rondellen ta andra avfart fortsätt på Kristineslättsallen kör 1,1km. I andra rondellen ta andra avfarten kör 320m sväng vänster in på Strandvägen, ta första avfart i rondellen in på Ljungholmsvägen. Efter 400m sväng höger in på Klittervägen.

 

FRÅN SÖDER

Från E6 söder sväng av avfart 49. Håll höger in på påfart i riktning Heberg/Skrea strand, kör 390m håll vänster vid förgrening kör 2,3 km sväng vänster in på Strandvägen, kör 400 m håll höger, kör 2,6 km i första rondellen ta andra avfarten och fortsätt på Strandvägen. I andra rondellen ta tredje avfarten och fortsätt in på Ljungholmsvägen, kör 400 m svänger höger in på Klittervägen.

 

BOKNINGSVILLKOR

Bokning och bekräftelse
Bokning kan ske online, via e-mail eller per telefon. En bokning är bindande i och med att den har bekräftats. Ett avtal har gjorts mellan hotellet och gästen, oavsett om gästen har betalat i förskott, eller inte.
Meddela gärna hotellet i förväg om särskilda önskemål om rum eller annat. För frukosten önskar hotellet veta om allergener såsom laktosintolerans, glutenfritt etc.

Avbokning och utebliven ankomst
Avbokning måste ske 48 timmar innan ankomst. Vid senare avbokning eller utebliven ankomst (no-show) debiteras gästen två dygn. Om hotellet har haft särskilda kostnader med anledning av gästens bokning, debiteras gästen för dessa.

Incheckning / utcheckning
Incheckning från 16.00 eller enligt överenskommelse. Hotellet är obemannat på nattetid och då sker incheckning via vår nattentré. Gästen får information om hur och vart de får tag på deras nyckel till rummet. Hotellet har egen parkering i anslutning till hotellet. Utcheckning senast klockan 11.00 eller enligt överenskommelse.

Betalning
Betalning sker innan ankomst eller enligt överenskommelse. Om det inte betalas innan ankomst görs detta vid incheckning.

Tillgänglighets­anpassning
Vi har två rum som är rörlighetsanpassade. Där vi även kan sätta in duschstol samt toalettsits med handtag. Meddela hotellet innan er ankomst om detta behövs.

Rökning
Rökning får endast ske på anvisad plats utanför entrén till hotellet. Det råder absolut rökförbud i alla utrymmen på hotellet. Skulle rökning förekomma i byggnaden, utlöses det automatiska brandlarmet. Personer som orsakar larm på grund av rökning är ansvariga för alla larm-, service- och städkostnader som rökningen medför. Saneringskostnaden är 1 000 kr och utlösande av brandlarm (brandkårsutryckning för falskt alarm) är 7 000 kr och debiteras hotellgästen.

Förstörelse
Vid förstörelse i rummet eller övriga utrymmen på hotellet debiteras gästen kostnaden för skadan och/eller sanering.

Ansvar för egendom
Ocean Hotel har inget ansvar för egendom som förvaras i hotellrum eller i våra övriga lokaler. Hotellet ansvarar inte heller för fordon på parkeringsplatsen.

Ordningsregler / rätten att neka boende
Ocean Hotel är ett litet hotell där vi vill att våra gäster ska finna lugn och ro under dygnets alla timmar. Därför är det viktigt att gästerna tänker på detta och inte uppträder störande. Om gäster uppträder störande eller skapar oro bland övriga gäster eller boende i närheten av hotellet, kan de komma att avvisas från hotellet. Om någon av gästerna avvisas på grund av störande beteende eller försummelse av sina skyldigheter enligt detta avtal, har gästen inte rätt till återbetalning.

Facebook Instagram