Erbjudande

Välkomna

Njut av soliga dagar med en hotel-retrit. Checka in i våra vackra rum och njut av lugn, skvalpande vågor och salta bad. Drick rosé från vår stora vinlista eller svalka er med en öl på balkongen när solen gassar. Njut av middag i solnedgång & somna sedan intill vågorna i en varm säng. Vakna upp och börja dagen med en stor frukostbuffé.
Restaurang inkastare
Restaurang

BOKA BORD

I vår restaurang kan ni avnjuta en härlig middag och goda drinkar med havet som närmsta granne.

Boka här
Hotell inkastare
Hotell

BOKA RUM

Ocean Hotel har det bästa läget mitt på Skrea strand. Alla rum är personligt inredda med handplockade detaljer och omsorgsfullt valda möbler.

OCEAN HOTEL & RESTAURANG

Ocean Hotel har det bästa läget mitt på Skrea strand, med bara 20 meter till havet. Alla rum är personligt inredda med handplockade detaljer och omsorgsfullt valda möbler. Med en dämpad färgskala vill vi skapa en känsla av lugn, harmoni och trivsel. I vår restaurang kan ni avnjuta en härlig middag med havet som närmsta granne

Våra aktuella Evenemang

PLATSEN FÖR ALLA KONFERENSER

Att konferera i en underbar miljö är en självklarhet, om inte annat så blir man kreativ. Detta är just vad vi erbjuder vid havets kant. Att komma ifrån kontoret en stund kan göra stor skillnad! Ni har vacker utsikt över havet ifrån både konferenssal och restaurang.

Vi kan erbjuda allt från mötesrum för några timmar till flerdagars-konferens med boende.

VÅRA PAKET & ERBJUDANDE

Bröllop vid Havet
Bröllop vid Havet

Spendera er livs fest hos oss!

HELGPAKET
HELGPAKET

3-rätters middag - Bastu - Övernattning i Dubbelrum Deluxe - Frukost

LYXPAKET
LYXPAKET

Bubbel & choklad på rummet - 3-rätters middag - Bastu - Övernattning i Dubbelrum Deluxe m. Havsutsikt - Frukost

PADEL & EVENT

Vad passar då bättre än att kombinera padel med övernattning hos oss. Padel & event i Falkenberg arrangerar padelresor till Falkenberg, både för privatpersoner och företag.

Varför tveka! Ta med dig kompisgänget, företaget eller familjen och njut av fantastisk atmosfär och padel i världsklass.

Facebook Instagram